Νέα

Δείτε όλα μας τα Νέα...

Back to School

Την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε τα μαθήματα στη Σχολή μας για τη σχολική χρονιά 2020-2021. Είναι βέβαιο ότι αυτή η χρονιά θα είναι διαφορετική από τις άλλες. Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε με ασφάλεια τους μαθητές μας, στις εγκαταστάσεις μας.

e-Europalso.gr

Οι μαθητές των επιπέδων EL1 – EL2 – HS1 – HS2 – HS3 – D τις επόμενες εβδομάδες θα συνεχίσουν να εκπαιδεύονται στα αγγλικά μέσα από το νέο εκπαιδευτικό εργαλείο που έχουμε στην διάθεσή μας,την πλατφόρμα e-learning του EUROPALSO( Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών).

Μένουμε Σπίτι

Εκτός από τις εργασίες που σας ανέθεσαν οι καθηγητές σας τις τελευταίες ημέρες των μαθημάτων και τις οποίες θα έχετε ολοκληρώσει μέχρι τώρα, προχωράμε σε ανάθεση νέων εργασιών.

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Στην Χριστουγεννιάτικη μας γιορτή , στις 23/12 , η αίθουσα Ιωνία του Δήμου Βούλας γέμισε με γονείς και μαθητές μας και όλοι μαζί παρακολουθήσαμε την συγκινητική θεατρική παράσταση «THE GRINCH WHO STOLE CHRISTMAS» . Η παράσταση αυτή με πρωταγωνιστές τους μαθητές μας σε σκηνοθεσία της ξεχωριστής Αντιγόνης Γύρα και των...
Περισσότερα