Νέες γλώσσες

Νέες Ξένες Γλώσσες

Η Σχολή μας εντάσσει στο πρόγραμμά της νέες ξένες γλώσσες! Ρώσικα και Ισπανικά συμπληρώνουν πλέον μαζί με τα Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά, όλο το πακέτο των πιο διαδεδομένων και απαραίτητων ξένων γλωσσών.

Θέλοντας να εμπλουτίσουμε τις επιλογές ξένων γλωσσών που παρέχουμε στους μαθητές μας, αποφασίσαμε να προσθέσουμε στο νέο μας πρόγραμμα τις γλώσσες των Ρωσικών και των Ισπανικών. Με αυτές τις νέες προσθήκες μπορεί οποιοσδήποτε μαθητής να βρει την νέα γλώσσα που του ταιριάζει και τον ικανοποιεί.

To learn a language is to have one more window from which to look at the world (Chinese proverb)

Για περισσότερες πληροφορίες για το νέο μας πρόγραμμα αλλά και τα τμήματα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στα 210 8970120 ή 210 8970189, μέσω email στο info@manetaki.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην σελίδα Επικοινωνία. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την σχολή μας στην διεύθυνση Πλατεία Ηρώων και Ηφαίστου, Βάρη

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την γρήγορη εκμάθηση Αγγλικών και την Μεθοδολογία που ακολουθούμε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Καλέστε στα τηλέφωνα 210 8970120 ή 210 8970189. Μέσω email στο info@manetaki.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην σελίδα Επικοινωνία.
Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Μανετάκη στη διεύθυνση Πλατεία Ηρώων και Ηφαίστου, Βάρη Αττικής και τις σελίδες μας σε Facebook και Instagram.