Μεθοδολογία

Γρήγορη εκμάθηση αγγλικών - Manetaki

Η Μεθοδολογία μας...

Project based learning

Το “Project based learning” αποτελεί εγγύηση για μια ευχάριστη και δημιουργική εκπαιδευτική διαδικασία που αναπτύσσει όλες τις δεξιότητες των μαθητών όπως την φαντασία, την δημιουργικότητα, την κριτική σκέψη και το ομαδικό πνεύμα, ικανότητες απαραίτητες για μία επιτυχημένη ζωή!
Επίσης βοηθά στην γρήγορη εκμάθηση αγγλικών μέσα από δραστηριότητες και νέες τεχνολογίες.

Χρήση ηλεκτρονικής διδασκαλίας

Σε όλους μας αρέσει η διάδραση, τα πολυμέσα. Μας εντυπωσιάζουν, μαθαίνουμε γρήγορα, έχουν χρώμα, κρυστάλλινο ήχο, ψηφιακή τεχνολογία και γνώση που αφομοιώνεται εύκολα και ευχάριστα. Διδάσκουμε διαδραστικά από laptop σε whiteboard και παρουσιάζουμε τα θέματα μας σε περιβάλλον γρήγορου broadband internet.

Τηλεκπαίδευση

Στη Σχολή μας παρέχεται η δυνατότητα on line διδασκαλίας σε όλα τα επίπεδα και όλες τις γλώσσες. Στην σύγχρονη εκπαίδευση χρησιμοποιούμε την εκπαιδευτική πλατφόρμα Zoom ενώ στην ασύγχρονη εκπαίδευση χρησιμοποιούμε την εκπαιδευτική πλατφόρμα Edu4schools.
Η πρόκληση της τηλεκπαίδευσης είναι τεράστια και η σχολή μας που βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας, συνεπής στη δέσμευσή της για ποιοτική διδασκαλία είτε δια ζώσης είτε on line, εξασφαλίζει εξαιρετικές συνθήκες τηλεκπαίδευσης μέσα από:
– έμπειρους, ειδικά εκπαιδευμένους καθηγητές
– κορυφαίες εκπαιδευτικές πλατφόρμες
– ολιγομελή τμήματα
– τεχνογνωσία και συνεχή επιμόρφωση

Ενισχυτική Διδασκαλία

Η Σχολή μας συνεπής στην κοινωνική ευθύνη της για παροχή ίσων ευκαιριών για όλους
καθώς και στην γραπτή εγγύηση πτυχίου, εφαρμόζει την ενισχυτική διδασκαλία σε όλα τα επίπεδα. Έτσι, εξασφαλίζεται η πρόοδος όλων των μαθητών ανεξαιρέτως.

Βιωματική διδασκαλία

Η γλώσσα είναι βίωμα, δεν είναι απλή απομνημόνευση πληροφοριών. Στη Σχολή μας η ζωή μεταφέρεται στη τάξη και η γλώσσα γίνεται ζωντανό εργαλείο επικοινωνίας.

Ανάπτυξη της αυτονομίας

Από πολύ μικρή ηλικία διδάσκουμε τους μαθητές μας να μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα και να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους δίχως βοήθεια.

Επιλεκτική χρήση συμπληρωματικού διδακτικού υλικού

Επιλεκτική χρήση συμπληρωματικού διδακτικού υλικού όπου περιλαμβάνει εκτός των εκπαιδευτικών βιβλίων, ένα ευρύ φάσμα πηγών, όπως το διαδίκτυο, οπτικοακουστικό υλικό, ξένο Τύπο, CD-ROMs ή λογοτεχνικά βιβλία, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του μαθήματος.

Εξατομικευμένη διδασκαλία

Οι καθηγητές μας προσαρμόζουν την διδασκαλία τους στις ανάγκες και το μαθησιακό προφίλ των μαθητών τους.

Εργασία σε ζευγάρια ή ομάδες

Εργασία σε ζευγάρια ή ομάδες που εξασφαλίζει την ταυτόχρονη συμμετοχή όλων των μαθητών και αναπτύσσει το πνεύμα της συνεργασίας.

Ενθάρρυνση της έκφρασης δεξιοτήτων και ταλέντων

μέσα από θεματικές δραστηριότητες και projects. Οι μαθητές λατρεύουν να δημιουργούν και να εκφράζονται ελεύθερα στην ξένη γλώσσα, διότι τότε η γνώση ζωντανεύει και αποκτά νόημα.

Κοινωνικοποίηση των μαθητών μας

Κοινωνικοποίηση των μαθητών μας και ευαισθητοποίηση τους στα σύγχρονα προβλήματα με στόχο την κατανόηση του κόσμου και της θέσης τους μέσα σε αυτόν.

Αξιολόγηση του έργου μας από τους μαθητές μας

Ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να σκέφτονται ελεύθερα, κριτικά και υπεύθυνα ζητώντας τους να αξιολογήσουν τη διδασκαλία μας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες μέσα από τη συμπλήρωση ερωτηματολογίων. Τα αποτελέσματα αυτής της αξιολόγησης λαμβάνονται σοβαρά υπ’ όψιν για να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι και αποδοτικότεροι στο έργο μας.

Τα μέσα μας

Διαδραστικοί πίνακες

Όλες οι αίθουσες είναι εξοπλισμένες με ένα σύστημα από διαδραστικό πίνακα, υπολογιστή, μηχάνημα προβολής, ηχοσύστημα και λογισμικό, που μεταμορφώνει τον λευκό πίνακα σε γιγαντοοθόνη αφής γεμάτη ήχους και χρώματα. Έτσι οι μαθητές μας μαθαίνουν εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα.

Βιβλία by Manetaki Language School

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, η συνεχής επιμόρφωση και η αστείρευτη δημιουργικότητα της ομάδας μας, οδήγησαν στην δημιουργία ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ με πρωτότυπη και παραστατική εικονογράφηση που ανανεώνονται κάθε χρόνο.

Πρωτότυπο Εκπαιδευτικό Υλικό by Manetaki Language School

Η διδακτική μας ομάδα δημιούργησε πρωτότυπο εκπαιδευτικό υλικό που μετατρέπει και το πιο δύσκολο γραμματικό φαινόμενο σε ενδιαφέρουσα και ευχάριστη διαδικασία! Επιτραπέζια παιχνίδια για κάθε γραμματικό φαινόμενο, flash cards, ειδικές κατασκευές και άλλο πλούσιο, στοχευμένο εκπαιδευτικό υλικό μετατρέπουν την μάθηση σε χαρά!

Ηλεκτρονικά βιβλία

Το βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή κάνει την μελέτη στο σπίτι ακόμη πιο ευχάριστη και αποτελεσματική.

WI-FI Σύνδεση με εξειδικευμένα εκπαιδευτικά sites του διαδικτύου

Το μάθημα εμπλουτίζεται και οι σπουδαστές κινητοποιούνται ακούγοντας και βλέποντας αυθεντικό υλικό στην γλώσσα στην οποία διδάσκονται. Οι καθηγητές ερευνούν και βρίσκουν ιστοσελίδες που ωφελούν και ενδυναμώνουν το μάθημα. Οι μαθητές μαθαίνουν τον κόσμο μέσω της γλώσσας.

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Παρακολούθησης Ύλης και Προόδου

Μία πρωτοποριακή εκπαιδευτική εφαρμογή της Σχολής μας είναι η εισαγωγή ενός νέου τρόπου άμεσης επικοινωνίας μεταξύ των εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων, μέσα από την κοινή πρόσβαση σε μία online ηλεκτρονική πλατφόρμα που επιτρέπει την παρακολούθηση της διδασκαλίας, της προόδου των μαθητών, των βαθμολογιών, των εργασιών για το σπίτι, των απουσιών και πολλών άλλων πεδίων.

Δανειστική Βιβλιοθήκη

Πάνω από 700 τίτλους βιβλίων στα Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και τώρα και στα Ισπανικά και Ρώσσικα, είναι στη διάθεση των μαθητών μας στην πρωτοποριακή βιβλιοθήκη της Σχολής μας για την οποία είμαστε υπερήφανοι. Η ενσωμάτωση βιβλίων λογοτεχνίας στη διδασκαλία είναι επίσης μέρος του εκπαιδευτικού μας προγράμματος

Γρήγορη Εκμάθηση Αγγλικών

Για περισσότερες πληροφορίες για την γρήγορη εκμάθηση Αγγλικών, Γερμανικών, Γαλλικών, Ισπανικών και Ρωσικών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Καλέστε στα τηλέφωνα 210 8970120 ή 210 8970189.
Μέσω email στο manetaki@manetaki.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην σελίδα Επικοινωνία.
Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Μανετάκη στη διεύθυνση Πλατεία Ηρώων και Ηφαίστου, Βάρη Αττικής και τις σελίδες μας σε Facebook και Instagram.