Ο Χώρος Μας

Τα φροντιστήρια αγγλικών αλλάζουν και έτσι έμφαση δόθηκε στην δημιουργία μεγάλων, φωτεινών, πολύχρωμων και φιλικών στα παιδιά χώρων, εξοπλισμένων με τα πιο σύγχρονα μέσα και μεθόδους διδασκαλίας. Όλες οι εγκαταστάσεις είναι κλιματιζόμενες. Mε σεβασμό στον μαθητή κάθε ηλικίας, διατηρώντας τις ασυναγώνιστες τιμές μας.

Χώρος Υποδοχής ( reception)

για θερμό καλωσόρισμα και διαρκή επίβλεψη της ασφαλούς και χαρούμενης αναμονής των μαθητών μας

Χώρος Αναμονής

Ένας μεγάλος χώρος αναμονής με άνετους καναπέδες και δανειστική βιβλιοθήκη με πολλούς τίτλους, φιλοξενεί τους μαθητές μας την ώρα της αναμονής τους.

Αίθουσες

Όλες οι αίθουσες διδασκαλίας είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα: διαδραστικό πίνακα (interactive whiteboard), μηχάνημα προβολής, υπολογιστή και ηχοσύστημα. Έτσι, δημιουργούμε ένα περιβάλλον που παρακινεί πνευματικά τους καθηγητές και τους μαθητές ώστε να αναπτύσσουν τις ικανότητες τους στον μέγιστο βαθμό. Η διαρρύθμιση των θρανίων είναι τέτοια ώστε να υπάρχει πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας

Χώρος αυτοέκφρασης

Ο κεντρικός διάδρομος της Σχολής μα φιλοξενεί περιοδικές εκθέσεις, εικαστικές δημιουργίες και άλλα έργα των μαθητών. Είναι ο διάδρομος της ελεύθερης έκφρασης και δημιουργίας.

Ανοιχτή Δανειστική Βιβλιοθήκη

με πάνω από 400 τίτλους βιβλίων στα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά αλλά και πολλά επιτραπέζια παιχνίδια σε ξένες γλώσσες

Self Access Corner

Ένας χώρος για μελέτη και πρόσβαση στο διαδίκτυο καθώς και σε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό

Σταθμοί ανακύκλωσης

Σε δύο σημεία της Σχολής μας λειτουργούν σταθμοί ανακύκλωσης. Έτσι οι μαθητές κάνουν πράξη αυτά που διδάσκονται.

Coffee Corner

Δημιουργήσαμε ένα χώρο όπου οι γονείς ή οι ενήλικες μαθητές μας μπορούν να χαλαρώσουν ανάμεσα στα διαλείμματα η κατά την αναμονή απολαμβάνοντας δωρεάν τον καφέ τους.

Photo Gallery

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκμάθηση Αγγλικών, Γερμανικών, Γαλλικών, Ισπανικών και Ρωσικών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Καλέστε στα τηλέφωνα 210 8970120 ή 210 8970189. Μέσω email στο manetaki@manetaki.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην σελίδα Επικοινωνία.
Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τα Φροντιστήρια Αγγλικών Μανετάκη στη διεύθυνση Πλατεία Ηρώων και Ηφαίστου, Βάρη Αττικής και τις σελίδες μας σε Facebook και Instagram.