Ros & Neil Johnson

Neil Johnson

Ο Neil Johnson απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Guilford School of Acting και κάτοχος Masters Degree in Business Administration (MBA) έχει εργαστεί χρόνια ως ηθοποιός στο θέατρο και στην τηλεόραση, ως project manager στο BBC και ως υπεύθυνος για εκπαιδευτικά προγράμματα για νέους στην Tate Gallery London, UK.

Ο Neil έχει προετοιμάσει εκατοντάδες μαθητές για τις εξετάσεις Speech and Drama στο Trinity College London με άριστες βαθμολογίες, εκπαιδεύει  μαθητές, ενήλικες και στελέχη επιχειρήσεων στον δημόσιο λόγο/ presentation skills και διετέλεσε για χρόνια παραγωγός και διευθυντής όλων των επιστημονικών διαλέξεων στο γνωστό  Institution of Engineering & technology (IET) Faraday Science.

Ros Johnson

 Η Rosalind Johnson είναι απόφοιτος του Central School of Speech and Drama και έχει εργαστεί ως σκηνοθέτης στο Royal  Shakespeare Company και στο Εθνικό Θέατρο της Μ.Βρετανίας. Στο βιογραφικό της έχει συνεργασίες  με γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Madonna και η Dame Judy Dench.

Διδάσκει  υποκριτική και προετοιμάζει μαθητές για τις εξετάσεις Speech and Drama σε διακεκριμένα Βρετανικά σχολεία,  ενώ έχει συνεργαστεί με το British Council  εκπαιδεύοντας  μαθητές και καθηγητές  του στην Μ. Βρετανία και  στην Κίνα. Παράλληλα, είναι ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του Wells Theatre Festival.

Έχοντας πραγματοποιήσει πολυάριθμα και επιτυχημένα speech and drama courses στο εξωτερικό η Ros ανυπομονεί να τα πραγματοποιήσει και στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024.